חנקין 17 חולון
חנקין 17 – הלב השקט של אגרובנק חוזר לפעום.
תכירו- מתחם הפרויקטים האקסקלוסיבי, במקום הכי יוקרתי בחולון, בלב שכונת אגרובנק הותיקה והאיכותית.
מדובר בקונספט של שלושה בנייני מגורים מפוארים (חנקין 13-15-17) בליבו של אחד מהאזורים המבוקשים והשקטים ביותר בחולון, פרויקט המציע לדייריו חווית מגורים שונה, מרתקת ומיוחדת, איכות חיים ונוף אורבני עוצר נשימה. השכונה מציעה פיתוח סביבתי מושלם הכולל בין היתר, בתי ספר, גני ילדים, מוסדות תרבות ופנאי וגישה נוחה לצירי תנועה מרכזיים.
בפרויקט מוצעות למכירה דירות 4 ו- 5 חדרים מרווחות, דירת גן ופנטהאוזים מפוארים ומפנקים, עם מפרט טכני מוקפד ועשיר.
מדובר בבניין בוטיק נמוך בן 5.5 קומות בלבד ועם מעט מאוד דיירים – 18 דיירים בלבד!
בהתאם למדיניות "קבוצת יחד" הפרויקט יבוצע בליווי בנקאי מלא של בנק הפועלים ותינתנה ערבויות חוק מכר לכל רוכש, מה שיעניק לרוכשים בטחון של 100% על כספם, וערובה לכך שהפרויקט יתחיל ויגמר בזמן (הרוכשים מפקידים את הכספים באמצעות פנקס שוברים בחשבון סגור בבנק הפועלים, ועל כל תשלום מקבלים ערבות חוק מכר).
רחוב חנקין, הינו רחוב רחב ומרווח, שעבר שדרוג יסודי על ידי עיריית חולון, וכולל היום כביש חדש וחלק, מדרכות מעוצבות, שבילי אופניים ותאורת רחוב מסוג לד. כמו כן, כל תשתית הביוב והמים הוחלפה ברחוב.
נוכח מיקומו המבוקש של הפרויקט, קיימת רשימת המתנה לרכישת דירות. הנכם מוזמנים ליצור קשר ולהירשם.
יש הזדמנויות מרגשות בחיים, שצריך לדעת לתפוס בשתי ידיים ולא לתת להן לחמוק.
זו אחת מהן.
.
למעשה מדובר באחד ממתחמי הפרוייקטים הבודדים בארץ, שבו יזם אחד מבצע שלושה בניינים צמודים אחד לשני.
כי עם הצלחה לא מתווכים!